Välkommen hit! Här får ni följa mig och mitt liv som mamma till Lin som föddes 2010, Lova 2012 och Saga 2015. Jag heter Tatyana, är 37 år och bloggar om allt ifrån livet som trebarnsmamma, inredning, nyheter, mode och mina tankar och åsikter om det mesta. Jag är bloggambassadör för Lundmyr of Sweden, Bambo Nature, Rabble och Hoppekids. Vill du sponsra en tävling eller inleda ett samarbete? Maila mig på nanis_@hotmail.se

Add Comment Register

Vinn knipkulor

Efter graviditeten är det viktigt att göra knipövningar, det vet nog alla. Jag tycker att det är svårt att veta om jag gör rätt, och jag glömmer väldigt lätt att göra dom. Något som kan göra det lättare är att använda knipkulor. Jag tänkte därför att vi kör igång årets första tävling.

Vinn knipkulor i silikon i valfri färg från Oliver&Eva!

knipkulor-i-silikon-lila

Kulorna har rörliga vikter inuti som avger vibrationer som stimulerar, masserar och ger träning.
Varje kula är 4.5 cm lång och har en diameter på 3.7 cm. Total längd är 10 cm (inte inkluderat snöret). Kulorna väger c:a 70 gram totalt vilket gör att de passar även den som tränat ett tag. Dom är hudvänliga och luktfria.

För att vara med i tävlingen:

Gå in på Oliver&Eva och välj vilken färg du vill ha om du vinner. Skicka sedan ett mail till nanis_@hotmail.se och skriv vilken färg du önskar, och lämna en kort motivering varför du vill vinna. Det är alltså endast jag som kommer att se vilka som deltar. 

Tävlingen avslutas 13 februari.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


2 − = ett