Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:
Add Comment Register

Nu så!

2011-04-09 @ 18:18

Nu så ska jag försöka komma igång med livet igen. Har ju som sagt varit uppe hos min familj och firat min födelsedag och imorgon blir det att åka och fira mannens lillasyster. Idag blev det en tripp till ikea där vi köpte hem en del. Det bästa vi köpte måste nog vara galgar! Det känns som att vi redan har köpt hem miljoner men när jag ska hänga kläder hittar jag aldrig tillräckligt många haha!

Har också efter en veckas onyttigt ätande märkt att jag gått upp över 1 kilo…På 1 vecka! Jag som tidigare bara gått ner i vikt sen inskrivningen hos barnmorskan. Så nu har vi gjort oss av med allt som heter läsk och dricker loka, bytt ut godis mot extra sallad vid middagen och liknande, egentligen har vi bara gått tillbaks till hut vi åt förut. Det känns jättebra att äta ”nyttigt”  igen! Inget mer godis och onyttigt nu!…Eller jo, kanske lite ibland.En kommentar på inlägget “Nu så!”

  • radovic

    Grattis :) I efterskott antar jag.

    2011-04-09 kl 8:00 e m

Kommentera