Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

BM besök.

2013-04-29 @ 18:09

Var på BM-besök idag och kunde dra en lättnadens suck efter helgens oroligheter! Hjärtat slog normalt, värdena var bra och hon har växt fint sedan senast!
Hon har dessutom borrat ner sig i bäckenet, inte så hon var fixerad men BM ville kalla det ”ruckbar”. Vilket kunde förklara huggen jag haft i underlivet på senaste:)

Nästa gång jag ska dit har jag fått som läxa att välja BVC samt skriva mitt förlossningsbrev så ska hon och jag sammanfatta graviditeten så personalen på BB har koll när man kommer in.

Kan knappt förstå att jag snart är klar, detta har utan tvekan varit de längsta 9 månaderna i hela mitt liv. Har aldrig känt mig så klar med en uppgift och redo att ta tag i den nya.

Efter BM besöket strosade jag lite på H&M och Lindex. Både för att kika på kläder åt mig och bebis. Men jag får inte ro. Vill bara att hon ska komma nu så jag kommer i vanliga kläder och så jag får se vilken liten person det är jag ska klä och ta hand om..

Nu väntar jag bara in min Andreas så ska vi ha en lugn soffkväll. Vi har satt som mål denna vecka att lära oss barnvagnen och försöka montera in barnstolen i bilen. Inte ikväll, men nu i veckan..Kommentera