Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Frustrerande.

2013-01-30 @ 10:40

Jag mår bra idag. ÄNDÅ känner jag mig helt värdelös. Jag kan ju äta, skratta, vara vaken, känna bebisen..
Jag kommer dock inte ifrån känslan av att vara värdelös på jobbet. Jag har ett väldigt aktivt jobb och det funkar inte nu. Kroppen sparkar bakut. Det är ganska hemskt när man vaknar upp i verkligheten och får acceptera att det är så. Att det förmodligen kommer vara så i ytterligare 4 månader.

Jag är i alla fall så lycklig då min sambo har lyckats skaffa sig ett dagjobb! Efter att i närmre 2 år bara setts söndagar och någon enstaka eftermiddag så känns det så otroligt mysigt att äta middag ihop, att se varandra på morgonen innan jobbet.. =) Det kommer bli fantastiskt när skruttan kommer ut och vi kommer kunna vara en liten familj som faktiskt ses!

På tal om familj så kommer jag spendera min helg hemma hos min familj! (Jag vet att du läser detta mamma så du får vara förberedd på att ta hand om en krympling). =)
Det ska bli otroligt mysigt och jag tror jag har lyckats locka syrran till en bio först i Uppsala på fredag kväll!

Nu ska jag fortsätta med dagen här på jobbet och se om jag kan lyckas placera ut de flesta av mina uppgifter på andra i företaget så det flyter på så mjukt som möjligt när jag inte kan vara här!

Hittade denna gamla goding, 6 år sedan… Dags att ta kontakt med några utav de fotograferna som fotat mig tidigare och se om någon av dem kan tänka sig att göra lite ”gravvofoton” med mig och Andreas!

 

 2 kommentarer på inlägget “Frustrerande.”

 • Idlisa

  Åh jag känner igen känslan av att vara värdelös på jobbet och hur jobbigt det är att känna så. Försök verkligen att släppa det redan nu, annars kommer det kanske att plåga dig även när du är mammaledig. Jag har inte fören nu, när Kian är 5 månader, lyckats släppa jobbpressen och jag ångrar mig så mycket för att jag låtit mig själv känna så.
  Hoppas att det blir bättre :) Kram

  2013-01-30 kl 10:58 f m
 • linasegelsbo

  Åh tack snälla för de orden, de behövs för hur töntigt det än låter så är det jättejobbigt.. =(
  Skönt att du äntligen kan släppa och bara vara mamma!

  2013-01-30 kl 1:30 e m

Kommentera