Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Grym dag!

2013-06-27 @ 20:23

Den här dagen har varit toppen på alla sätt och vis!
Först sov fröken bra inatt så jag vaknade pigg och utvilad vid 8. Tog min första tunnelbaneresa till stan för att luncha med Carro och hennes lilla Melina som är 3 dagar äldre än Stella.
Fick lite shopping gjord och åt en trevlig lunch.

Efter det promenerade vi ner till kajen vid Gamla Stan och åt en dessert på Mr Frech. Lyxade till och med till det med ett halvt glas rosé.
Hela tiden var fröken Stella vaken men lugn så när hon somnade efter 16.00 passade vi på att ta tunnelbanan tillbaka hem!

Kvällen har flutit på med både en och annan trevlig överraskning. Bl.a bokat date med älskade Beatrice till måndag! Första gången hon får träffa prinsessan!

Imorgon ska vi till BVC första gången och se hur stor hon blivit, så spännande! <3

20130627-212314.jpg

Carros lilla Melina till höger, i mitten:)En kommentar på inlägget “Grym dag!”

  • m

    Grattis till er lilla prinsessa! Tänkte bara kolla med dig om du kommer fortsätta med dina fina armband. Förstår om du inte har eller vill lägga tid på det just nu. Var får du tag på pälorna? Vill så gärna ge bort i present så kanske kan knåpa ihop själv. Grymt fina är de du gör iaf.

    2013-06-27 kl 9:24 e m

Kommentera