Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Helgen.

2013-10-06 @ 10:30

Oj vad jag har varit frånvarande under helgen!

I fredags hade jag och Andreas våran första datenight sen Stella kom. Mina föräldrar var så snälla och tog sig till Stockholm för att vara barnvakter och umgås resten av helgen.

I fredags i alla fall så var jag och Andreas först på konsert i Globen. Dryga 7000 Mackemore och Ryan Lewis fans var på plats för att dansa! Riktiga entertainers med musik som är svår att stå still till!

20131006-112008.jpg

20131006-112031.jpg

Efter konserten åkte vi in till stan. Åt lite på Hotellet, gick till V och dansade lite, sen till Solidaritet och tog ett glas innan vi på ömma fötter gick till Hotell Birger Jarl där vi spenderade natten.

Helt underbart att ha en hel kväll med killen som har mitt hjärta.
Jag älskar honom och är så glad att han är pappa till mitt barn. Han är världens bästa pappa ❤

20131006-112559.jpg
bild från barnvälsignelsen.

Igår åkte hela familjen ut till Nacka Forum för att shoppa lite och inhandla väggfäste till våran TV som äntligen skulle monteras upp på väggen!

Syster Amanda fick en ny garderob och mamma fick shoppa lite på favoritbutiken Sephora. Pappa var nog den enda som lämnade gallerian utan en påse!
Hela kvällen blev sladdragning, tavelhängning och tv-uppsättning. Känner att jag inte alls fick möjlighet att visa min uppskattning och tack för hjälpen så jag får komma på något bra..

Idag blir en lugn dag hemma med undantag för ett träningspass i eftermiddag tänkte jag!

Hoppas ni haft en bra helg! ❤Kommentera