Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Läkarbesöket.

2013-01-31 @ 22:40

Nu har jag äntligen varit där, hos läkaren. Jag är härmed sjukskriven 100%.

Detta känns jättekonstigt och jätteskönt på samma gång. Äntligen kanske jag slipper må dåligt i kroppen och kan få njuta av graviditeten.. Samtidigt så hoppas jag att jag kan komma på någon bra hobby nu då, annars kommer jag väl att klättra på väggarna och ta livet av Andreas. =)

Imorgon ska jag först till sjukgymnasten och sen åker jag hem till familjen! Ska bli jätteskönt att koppla av lite och få råd av mamma som också hade jättejobbiga graviditeter..

Har ni pyssel eller hobbytips att dela med er av?! Godtages tacksamt. Får ej vara fysiskt krävande!  Natti natti!5 kommentarer på inlägget “Läkarbesöket.”

 • Emma

  Börja virka eller sticka till bebisen!! Min mamma gav mig en jättefin bok med massa virkningsmönster till små mjukisdjur till små bebisar :) Det går snabbt att göra så man hinner inte tröttna :) Jag hade aldrig virkat i hela mitt liv förut. Men med hjälp av en serie youtube-video lyckades jag virka en liten babyconverse :)

  2013-01-31 kl 10:48 e m
 • Nathalié – Tävlingar i bloggen! BF 27/3

  jag sitter och pillar med smycken :). viktiga är ju att det är nickelfritt, har läst det någonstans attman inte ska hålla på med sådant sopm innehåller nickel när man är gravid :P. sen kanske typ små hobbygrejer? tex göra något eget mjukisdjur i ull tex :).

  2013-02-01 kl 11:08 f m
 • linasegelsbo

  Det lät ju jätteskoj! Får kolla om jag kan hitta en likadan bok! =) Tur att det inte tar för lång tid.. Har jag inte tålamod för!! 😉

  2013-02-01 kl 2:47 e m
 • linasegelsbo

  Smycken är alltid kul..! Kanske får kika in på Panduro eller liknande och se vad jag hittar på!

  2013-02-01 kl 2:48 e m
 • gelena

  Fan va skönt för dig att ta det lite lugnt då. Lägg dig i soffan framför tvn och kolla på våra bästa ååååår haha

  2013-02-02 kl 6:05 e m

Kommentera