Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Obehagligt.

2013-04-28 @ 10:02

Detta blev en skräckens natt! Först var jag upp och kissade vid 3, Stella låg ovanligt stilla i magen (rörde sig inte alls) men jag reflekterade inte så mycket över det då jag bara sovit 2 timmar då.
Sen vaknade jag igen kl 5 och gick på toa.. Samma sak nu. Inga rörelser. Jag sätter mig på sängen, buffar och trycker på magen. Inget händer. Börjar få lite panik eftersom jag fick en ramlande karl över magen tidigare.
I lite panik slog jag numret till FL och pratade med en sköterska på SÖS. Hon var jättesnäll och trevlig och tog mig på fullaste allvar. Pratade med mig under 5 min. Fortfarande inga rörelser. Hon bad mig sluka ett glas iskallt vatten och fortsätta klämma på magen. Om det gått 30 min till utan rörelser så ville hon att jag skulle komma in.
Vi lägger på och lite panikartat trycker och klämmer jag på hela magen samtidigt som även Andreas börjar få panik. Efter 10 min (känns som en evighet) så känner jag ett ben flyttas. Lägger Andreas hand på magen. Hon rör sig igen. Tror båda var påväg att grina av lättnad!
Hur som helst kunde vi nu iaf somna gott och jag har kännt av henne några ggr nu på morgonen.

Skräckupplevelse när man fått en smäll och läst så mycket läskigt om ändrade rörelsemönster i 3e trimestern! Nu ska jag hoppas att det håller sig jämnt och lugnt tills det är dags att föda. Älskade prinsessa.En kommentar på inlägget “Obehagligt.”

  • mamamia

    Men usch då så obehagligt

    2013-04-28 kl 10:18 f m

Kommentera