Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Ryssen sa Da.

2013-01-29 @ 22:10

Ikväll tillfrågade vi Alosha om han ville bli Gudfar till våran blivande dotter Stella. Och lyckligtvis fick vi ju ett Ja!
Jag har ett krav till honom då han är Ryss och det är att han ska lära våran dotter ryska! Detta var något jag alltid ville när jag var yngre men inte direkt ett språk som erbjöds i skolan… Tycker det är skithäftigt!

Fortfarande trött och seg i kroppen men lite utav en sten har släppt från bröstet då jag vet att jag snart kommer få vila lite mer!
Imorgon ska jag på vattengympa för gravida då sjukgymnasten tyckte det var en ra ide! En annan ide hon tyckte var bra är att jag ska göra akupunktur… Jag HATAR nålar! Men om det får mig att känna mindre smärta är det ju helt klart värt att prova det så på fredag 9.10 ska jag förvandlas till igelkott!

Klockan är inte mycket men nu lägger jag ner för ikväll och imorgon tänkte jag ta lite sovmorgon och jobba lite senare då jag ändå ska vänta på vattengympan i stan! =)

Sov gott kära ni och det värmer verkligen att det är så pass många av er som läser min blogg. Även om inte alla lämnar kommentarer så känns varje avtryck ni gör som ett stöd! Puss och Godnatt! <3

 En kommentar på inlägget “Ryssen sa Da.”

  • Stina Min bebis

    Ja men visst, hade en ryss i skolan och det lät faktiskt häftigt så här när jag tänker tillbaka på det. :)

    Åh, jag ska hålla tummarna för att du får sjukskrivning, det kan ju gå över efter lite vila och då kanske du kan jobba igen men inte heltid.

    Du måste ju söka havandeskapspenning! Det gjorde jag när jag stod i butik. Skönt med två månader ledigt innan bebben kommer. 😉

    2013-01-30 kl 8:47 f m

Kommentera