Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Sjukgymnasten.

2013-01-29 @ 13:52

Besöket hos sjukgymnasten idag gick väl ungefär som väntat.. Problem med bäckenet. Helst inte röra på mig så mycket (jättelätt i mitt jobb,inte), fick ett sådant bälte som ska hjälpa. Har haft det på mig sedan nio imorse och det är verkligen bara jätteobekvämt och känns inte direkt som om det hjälper..:/ skulle typ vilja ha en rump/bäcken-korsett ist.. :/

Jag vill vara Wonderwomen! Jag vill så gärna veta varför min kropp gör såhär.. Vet nog redan svaret dock.. Lyssnade inte på den när den började säga ifrån, sen gick det jättefort och nu har jag jätteont:(

Det positiva är mina fantastiska kollegor Erik, Ina och Jacke som ska förbarma sig över massa av mina arbetsuppgifter så jag kan vila.
Läkaren ska ge mig mer svar om sjukskrivningen på torsdag men enligt sjukgymnasten så är ju mitt jobb ytterst krångligt med mina besvär.
Känns i alla fall skönt att få det bekräftat så slipper jag känna mig så gnällig och töntig!En kommentar på inlägget “Sjukgymnasten.”

  • Stina

    Hej, men tack snälla för den fina kommentaren! :)

    Stackars dig som har ont, vad jobbar du med och i vilken vecka är du i?

    2013-01-29 kl 8:45 e m

Kommentera