Skaffa en egen blogg - Klicka här »       Logga in »      |      Diskutera i vårt forum      |      Hjälp med din blogg?      |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

Tacksam.

2013-10-21 @ 09:38

Sitter i soffan och tittar på ett avsnitt av Greys Anatomy. Det är ett ”julavsnitt”. Fy vad jag längtar! Snö, ljus, glitter, granar, paket, maten och mystiken. Jag fullkomligt älskar julen och skulle kunna ha jul året om! Det är tiden då det känns som om alla är lite gladare, lite tacksammare och barnen får uppleva det där pirret i magen kvällen innan. Den där känslan jag önskar man fick behålla livet ut.

Nu kan jag i alla fall sitta i soffan och utanför i kylan ser jag gula, orangea och röda trädtoppar som tinar från frosten. Vackert. Väldans så sentimental jag blev nu.
Men ibland vill jag bara sätta dessa tacksamma tider på pränt. För det är alldeles för många gånger man klagar och är otacksam. Man förstår inte riktigt hur bra man har det!

Så det vill jag påminna om idag, var lyckliga över det livet gett er! Alla kämpar vi med något, men se till allt annat du är välsignad med. För jag lovar det är mycket! <3

20131021-104952.jpg

Det finaste i mitt liv!En kommentar på inlägget “Tacksam.”

Kommentera