Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

29 år.

Ja då är man 29 år då. Inga konstigheter för mig har verken åldersnojja eller panik på något sätt utan känner mig snarare harmonisk och ljuv. Det händer mycket på ett år kan man konstatera. Sen min 28 års dag har jag hunnit bli gravid, föda barn, startat företag, träffat nya kompisar, rest ja men ni ser ju hur mycket jag hunnit med. Jag har till och med blivit så pass mogen att jag skaffat nyckelknippa, plånbok och en BIL, ja det är sant jag fick en bil av Niclas i födelsedagspresent. Jag måste vart en sjukt bra fru de senaste. En vit KIA äger jag nu och det känns huuur bra som helst.

Jag och bilen ska nog ut och gasa hela veckan bara för att vi kan liksom =)

På den här bilden fyllde jag 25 år, var singel, levde ett hårt partyliv och bodde i en etta på gärdet i Stockholm, klänningen bor numer i min Stureplans garderob nere i källaren och börjar väl snart lukta unket, kanske borde vädra av blåsan snart, jag menar än är man inte 30. Strax efter at bilden togs blev jag ihop med mannen i mitt liv och tänk vad som hänt sen dess. HELT galet.

linda 25

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, kolla lite nyhetsmorgon och njuta av lugnet innan Lilla B vaknar. Puss på er

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

2 reaktioner på ”29 år.

  1. Hahah helt rätt Elin han får verkligen slå på stora trumman nästa år! Hoppas du mår fint kram

  2. Grattis på födelsedagen!!! Hoppas du får en fantastisk dag! :-)
    Niclas har höjt nivån på presenter, med tanke på att du fyller 30 nästa år så är förväntningarna höga 😉
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


tre − = 2