Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

3 år

image

Imorgon fyller du 3 år!!! Min älskade son! Du är en charmknutte av rang med en känslig själ!!! Du är så god och fin, älskar att dansa och gosa! Den dagen jag fick dig förändrades allt och jag blev den lyckligaste kvinnan på jorden!!!! Tack för att du fyller mitt liv med kärlek skratt och finurligheter!!! Jag älskar dig nu och för alltid till månen å tillbaka en miljard gånger! Min fin fina son!!!!!!!!

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio − = 3