Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

8 månaders update

image

image

image

image

image

En bajssession!!!!

Alltid ska det bajsas vid matbordet. Kan ju tycka det är osmakligt men Niclas han är likadan. Så fort han har fått i sig lite så ska det ut. Därför dom är så smala dom dära två. Tänk om man själv hade haft den ämnesomsättningen. Då hade man minsann inte behövt slita på gymmet till vad som just nu känns som NADA nytta. Jag går inte ner i vikt vågen står helt stilla UNFAIR!!!!!

Hur som, 8 månader och nu börjar hon få tänder. Det märks att hon har ont och samtidigt som hon brottas med att försöka äta upp sina nävar hela dagarna så har hon en sjuhelsikes förkylning. Så min annars så nöjda tjej är lite mindre nöjd. Äter som en häst, bajsar som en elefant. Har inte börjat krypa än men gör tappra försök som oftast slutar med att hon faceplantar golvet och börja skrika. Hon lyckas med konststycket baklänges ålning men framåt är värre.  Har slutat med välling och kör i princip bara gröt och mat (hon är typ inte intresserad av flytande mat) äter sista målet vid 19 tiden sen sover hon från 19.30 till 07.30 vaknar max en gång per natt och då är det för att hon tappat nappen. Älskade Bianca Feline tiden går så himla fort alltså!!

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 × fyra =