Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

A Walk in the park

igår fångade vi solen och gav oss ut!! Super fint men svin kallt :)

image

Precis utanför huset har vi det här och visst tusan är det gött!

image

Wince letade djur! Han hittade två ankor sen hade han letat klart.

image

Bianca hade skönt i vagnen! Ibland blir man bra avis på dom när dom ligger där och njuter! Fattar liksom inte hur bra dom har det!!

image

image

En genomfrusen mor!

image

image

Idag kommer det hem två sjuksköterskor till mig och det ska bli mkt spännande! Är med i en studie ang förlossningskontrakt och det är ett ämne som ligger mig så varmt om hjärtat! Mer info senare nu ska jag duscha

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!




Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


ett − 1 =