Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Annons
Add Comment Register

Ångest

IMG_3162

IMG_3167

Okej hej i-landsproblem men är jag ensam om semesterångest???

Nästa vecka börjar våran semester och just nu är huset fullt av klädhögar, packningslistor och resväskor. Att packa för en familj på 4 pers som ska vara bort i fyra veckor i ett land där det kan vara allt ifrån 7 plus till 27 grader. Ska man packa overallerna eller baddräkten….

Hursomhelst så får jag alltid lite ångest såhär innan och det beror på att jag så himla gärna vill att allt ska bli så bra. Man har liksom 4 veckor varje år som man längtar kämpar och jobbar för. Vad händer om det regnar, vi blir osams allt blir skit å pannkaka???? Jag vill så gärna få ut mesta möjliga av varje lediga dag att jag oftast är mer trött efter semestern än annars. Så typiskt mig. måste verkligen skärpa till mig och njuta istället. Nää hörrni nu ska jag över till grannen på frulle sen packa vidare Hua hua.

tredje dagen med huvudvärk. LÅT DET VA DEN SISTA!!!!!!

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

En reaktion på ”Ångest

  1. Haha står precis med samma. 3 veckor iväg hemifrån med man o 2 barn (2 & 4 år) svettigt värre. Som tur är finns tvättmaskin på de flesta ställen vi ska till så tänker att den får användas helt enkelt… Jag packar alltid för mycket så hälften kommer tillbaka hem oanvänt… Barnens väskor snart klara. Min o mannens får bli ikväll när barnen lagt sig… Ha en skön semester!!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 + = tio