Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Året var 2014

Nu har ett helt år gått IGEN. Tiden bara springer iväg och jag fattar ungefär ingenting. Här är en tillbaka blick på mitt.

140127Dop09

 

I Jan döpte vi Wince och han fick namnet Carl Wincent. Mycket klädsamt om ni frågar mig. Han går dock alltid under arbetsnamnet Wince.

0162

 

I Feb fick jag en spya i mitt nyfärgade hår men vi hann även med att köpa ett hus och sälja vår lägenhet i Sthlm.

IMG_5981

 

I mars så åkte familjen upp till Finland för att fira mormor på 70 årsdagen och vi hade strålande sol och massa snö. Jag bättrade på mina längd kunskaper oerhört mycket. Dock så gjorde min björn rädsla sig påmind ute i skogarna.

IMG_6429

 

Från – 20 i Finland till ett soligt och varmt Göteborg i April. Flyttlasset gick och jag som bott i sthlm i 8 år bytte ut storstadespulsen mot det här =) Värmerekord, gräsklippning och havet runt hörnet.

IMG_6716

 

Här är det Maj och precis innan jag ska iväg på dejt med Niclas. barnvakt var fixad och vi hade en härlig kväll med middag drinkar och hiphop dans.

10487195_10152207953816560_114028504483220447_n

 

På nationaldagen dvs den 6 juni så hade vi inflyttningsfest. Dock med spöregn men det var lyckat ändå. Här med mina turresyrror Eve och Joanna

IMG_7462

 

IMG_7434

 

Juli var helt fantastisk med Fjällbacka och Öland. En rekord sommar med sol varje dag. Här är vår sista dag på semester som var riktigt lyckad.

IMG_7748

 

I augusti var vi på hela tre bröllop och dom var helt fantastiska. Här är vi på Stefan och Marlenes.

IMG_7937

 

I September fyllde Wince 1 år och han blev en stor kille. Helgerna spenderades i Fjällbacka med hummerfiske.

IMG_8015

 

I oktober tog sommaren slut och det började bli lite kallare, men fortfarande soligt och gott. Inget speciellt hände, livet flöt på vi var dock sjuka konstant.

IMG_8168

 

I november firade vi Halloween och WInce var en skrämmande krokodil =)

IMG_0988

 

December denna underbara julmånad. Mycket glögg, mys framfor brasan och härliga kvällar med familjen, det bästa av allt var att vi firade jul här hemma med alla nära och kära.

 

Året har varit helt fantastiskt och jag blickar tillbaka med glädje, enbart glädje. Nja eller kanske lite sorg också för jag har lämnat mina fina vänner och kollegor i sthlm jag har lämnat pulsen. Men jag trivs bättre här under min korkek där jag kan lukta på blommorna och gå runt naken hemma utan att halva stan ser mig.

Gott nytt år älsakde vänner och fiender.

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 + = tolv