Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Att försöka vara en duktig mamma

Ja men titta här, jag tar minsann avtryck, gör egna dopinbjudningar och skriver mitt första år bok. Ja okej det sista var en lögn men herregud så ambitiös jag är. Idag har vi vart iväg och köpt lite leksaker till Wince. Han äger nu en ipad och en bitring. Och igår öppnade han julklappar och herrenån så fina julklappar han fick min bortskämda lilla snorvalp. Nu ska jag laga lite lunch så vi hörs sen PUSSS

004

Å vart e julkänslan???

011

Rätt misslyckad tavla men ändå kisar man så kanske man kan försöka inbilla sig att det är en hand å en fot. Hur lyckas ni andra om jag får fråga

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ två = 3