Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Att lämna

Imorgon åker jag och Niclas till Värmland för att gå på bröllop och vi blir borta hela helgen UTAN Wince. Halva jag säger åt mig att det kommer bli superkul med lite vuxentid, bröllop, spa och häng med Niclas men den andra halvan gråter över att jag ska lämna min skatt hemma. Jag vet att det bara är två dagar men fasen vad jobbigt det är. Idag har han vart extra grinig och självklart tror jag då att det beror på att han känner på sig att jag ska åka haha.

Jag vet att han kommer ha det jätte bra med farmor och farfar men ändå. tänk om han tror att jag lämnat honom. nä usch nu börjar jag gråta här i soffan min tönt. Måste börja fokusera jag ska ju fasen på bröllop, klä upp mig hångla med maken och få SOVMORGON.

_BLR9036

min lille fotbollsspelare

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 − = sex