Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Att ta tag i

image

Jag har en to do lista för kidsen som jag skjuter lite på mest hela tiden men nu känner jag att jag måste börja beta av den!!!!

  1. Wince måste sluta med nappen!!! Och vällingen!!!! (Ångest deluxe)
  2. Vänja av Bianca med mat på natten annars blir det som med brorsan!!! Vågar liksom inte ens nämna ngt på BVC!!!
  3. Bli bättre med d-dropparna alltså jag skäms så dålig är jag!!!!
  4. Minimera paddan i wince liv!!!                 Vart ska man börja liksom ?????

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

2 reaktioner på ”Att ta tag i

  1. Ja dedär nattmålen alltså..måste oxå ta tag i det.Lillan vill helst både snutta och äta mest hela nätterna..Ska bara orka samla kraft att ta tag i det!!
    Lycka till!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− tre = 6