Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Babyzoo.se

Ibland så glömmer jg helt bort att tipsa om mina pärlor!! Och min allra senaste crush när det kommer till nätshopping till kidsen är babyzoo.se

image

Idag när jag skulle in å klicka hem lite ettårspresenter till Bianca så såg jag att dom hade en sjuhelsikes REA!!!  Big like på den!

Nu sitter hela familjen inpackade i bilen och vi ska ta en fika och fixa lampan på min bil! Typiskt tråkig grej att fixa men det måste göras :) trevlig helg på er

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två × 9 =