Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Back to life

IMG_2375

IMG_2376

Nu är vi tillbaka till verkligheten igen och i slipper bröllopsbilder (för ett tag iallafall) Veckan har bestått av återhämtning, tvätt städ och fix. Vi har tagit det väldigt lugnt med andra ord. Jag är fortfarande salig och överlycklig över att vara fru Wejrot. (kanske borde byta namn på bloggen snart) Bianca fick en himla massa fina doppresenter som hon (läs jag) älskar men ugglorna tar nog priset. Jag skruvar upp den lilla speldosan och hon somnar på 2 sekunder,

Hur mår jag? sådär faktiskt, har känt av huvudvärk i två dagar nu och sen igår kväll blev jag typ knockad av en förskyllning trodde det var pollen men idag när jag vakna så insåg jag att det nog inte är pollen. Mår risigt, ont i kroppen, huvudet och halsen ja ni vet. Men man får väl vara glad över att det inte var förra veckan jag kände såhär =) tur i oturen liksom.

Ska faktiskt passa på att sova lite nu när lillskruttan gör det men vi hörs sen Puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fem × 1 =