Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Back to normal.

IMG_9290

IMG_9292

IMG_9293

Hemma och Wince har lekt med sina bilar konstant sen vi kom hem. Fortfarande lite ur form med sömn och allt men imorgon tänker jag att vi är 110 på banan. Då blir det dagis och jobb. Dock har min dator kraschat så det är prio ett att ta tag i annars blir det inte mycket gjort. Har haft hela tjejmaffian här i dag och det var härligt att få träffa både Frida Lena Tilda och Challe. Nu ska jag dundra ner i sängen, för ögonen går i kors. Puss på er!

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju − 5 =