Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Barnmat-gör det själv

Jag har fått ett nytt intresse!!! Nämligen barnmat. Och det kommer jag dela med mig till er av för det är så himla enkelt och det blir så mycket billigare det har jag minsann klurat ut så börja ni med. Bianca har hittills älskat allt jag gjort och det är ju gött

IMG_3441

Igår tog jag ett äpple och ett päron delade det i mindre bitar och kokade i lite vatten.

IMG_3443

IMG_3444

Mixa ihop göttigheterna

IMG_3447

Och voila en god liten portion!!! Resterna frös jag in i iskubs-förpackningar ja ni fattar vad jag menar. Lilla B loves it.

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 − = fyra