Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Barnmorskan

Idag var jag på mamamia igen och allt gick bra! Järn värdet hade sjunkit från 130 till 113 så nu blir det till att käka jordgubbar å järntablettet framöver! Hoppas jag kommer känna mig lite piggare. Har ju varit fasligt trött det senaste. Kotten har vänt på sig och ligger nu fast surrad i mitt bäcken vilket är lite tidigt men inga konstigheter! Sammandragningarna jag vart lite orolig över var helt normala man har tydligen det ofta och det är bara om man har det i flera timmar man ska oroa sig tydligen:) jag vaknade ju i natt med en helvetes värk och sammandragning i natt och tänkte att nu kommer han men den gick ju över efter en kvart haha! Fick även en läkartid för ryggen till nästa vecka och det var på tiden! För jag kan knappt gå på eftermiddagarna längre! Har så fruktansvärt ont! I really need some help here! Gällande resten av min kropp så gödas jag i en rask takt! Har gått upp tio glada kilon och blivit ett gäng bristningar rikare! Gott det! Nu ska jag sova hörs senare

20130626-194356.jpg

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− fem = 3