Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Bästa preggo byxorna

IMG_7618

IMG_7619

IMG_7620

IMG_7623

Bästa preggo byxorna som inte ens är preggo byxor hittade jag på Gina Tricot för typ tji och inget. Jag har så himla svårt med kläder som sitter åt och är obehagliga nu när jag är gravid. Det MÅSTE vara skönt  dom här byxorna är perfektion. typ mysbyxor fast snyggare, dom sitter under magen och i alla fall på mig super skönt. Sen tänker jag att det säkert funkar att klä upp dom också. Ett tips till er gravida därute Puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


6 − ett =