Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Bianca Feline Wejrot.

IMG_7616

IMG_7615

IMG_7614

Vi väntar alltså en liten tjej =) en liten Bianca Feline Wejrot. Jag har ju hela tiden vart så säker på att det var en tjej därinne så jag blev inte jätte chockad men ändå =) vi är överlyckliga och eftersom vi bara ska ha två barn så är det extra kul att ha en av varje. Wince ska få en lillasyster och vi ska få en dotter!! MAGI.

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

6 reaktioner på ”Bianca Feline Wejrot.

 1. Hej lina!!! Åh tack för dina ord blir super glad :) ja men visst ör Bianca super gulligt :) ja vi kämpar på med snittet och vi vägrar att ge oss :) hoppas du får en fin helg kraam

  Elin haha ja men det är sjukt vad jag äter :) är extra sugen på hårda sura karameller och ärtor men det var jag med wince också överlag så är jag nog sugen på allt hela tiden haha kraaam

 2. Hej fina Linda!
  Grattis till att ni ska få en dotter helt fantastiskt, varje graviditet är ett mirakel och varje barn ett underverk. Själv har jag tre döttrar och min äldsta heter Bianca (ett av världens finaste namn tycker jag) det roliga är att jag har alltid vetat att jag kommer att få en Bianca, namnet bestämde jag när jag var kanske 14 år nånting, efter en världsgymnast som heter just Bianca. Mina andra barn heter Fanny och Ellen. Alla heter tre namn.
  Lyssnade på podden tidigare i kväll. Ni är jättehärliga och spontana och roliga att lyssna på, gillar er podd och lyssnar på varje avsnitt.
  Lycka till med allt och jag hoppas verkligen att du får kejsarsnitt om du önskar det.
  Kram Lina

 3. Så kul med en tjej också, Wince kommer bli en bra beskyddande storebror :-)

  Haha, skrattade gott åt podden när du sa att ditt kolesterolvärde är högst i världen. Lät så himla kul! :-) Har du fått andra cravings nu än första graviditeten? Eller något annat konstigt som du är sugen på? 😉

 4. Grattis till er tre!!! ☺️ Själv väntar hag också mitt andra barn och också en tjej (har en son på två år
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


7 + nio =