Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Bihåleinflammation.

 

acai-bowl-recipe-2

Jag skrev ju igår att jag trodde botten var nådd, men icke! Jag hade verkligen fel för idag mår jag om än värre. I morse satt jag på toagolvet och grät för att jag hade så jäkla ont i bihålorna. Stackars Niclas som fick beskåda mig när jag satt där och hostade ut slem i toastolen samtidigt som jag såg ut som om jag firade Halloween på hög nivå. Fick i alla fall träffa läkaren och det var bihålorna som spökade så jag blev faktiskt sjukskriven i nästan två veckor till. Det var tydligen väldigt viktigt att bli ordentligt frisk från den här skiten speciellt när man är preggo. Så nu är det vila som gäller. Problemet är att jag inte kan ligga ner för att det gör så satans ont så jag får liksom sitta upp i sängen för att ens överleva. På riktigt alltså har ni haft bihåleproblem? det gör så jävla ont, jag lider ju av mycket huvudvärk i vanliga fall men det här tar priset, det känns på riktigt som om att ögonen ska ploppa ur på mig. Fy satans vad jag längtar efter att må bra.

Niclas har köpt så mkt frukt å grönsaker så nu ska jag göra super smoothies, tugga ingefära och snorta vitlök. PUSS

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

2 reaktioner på ”Bihåleinflammation.

  1. Ja fy tusan känns som om ögonen är påväg att ploppa ur :) har dock lättat nu vilket är himla skönt trodde aldrig det skulle va såhär jobbigt med bihåleinflammation :( men det känns i kroppen att man har en infektion herregud blir trött av minsta lilla men men jag ser ljuset i tunneln :) hoppas du haft en fin helg kram

  2. Åh jag vet precis hur du har det! Fick bihåleinflammation när jag väntade min flicka och jag har nog aldrig varit så dålig. Trodde hela ansiktet skulle explodera. När de tog sänkas var den skyhög så jag fick akutremiss till öron, näsa, hals och fick träffa specialistläkare som satte in mig på antibiotika som var ok vid graviditet. Hoppas att du också har fått det? Sedan fick jag röntga bihålorna, vilket är ok även vid graviditet. Var jätterolig för det, men tydligen är det värre för bebis att gå med en svår infektion och bihålorna är tydligen inte att leka med. Hoppas att du får hjälp!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


− 2 = fyra