Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Bilbarnstol, Besafe

För ett tag sen fick vi hem vår bilbarnstol och jag måste säga att jag verkligen gillar den! Inte för att jag verken har provsuttit eller provkört med den men jag älskar designen och att den är relativt lätt och smidig. Den funkar också att ha som sittdel till vår Bugaboo vagn vilket känns bra! Nu kan vi ta oss hem från BB för där vill man väl antagligen inte stanna längre än nödvändigt! Kolla in: Besafe.se

Just denna modell heter IZI GO Turquoise.

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sju × = 28