Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Bildkavalkad!Nationaldagen

Har inte mycket att klaga på just nu! vi är ju som sagt i Niclas och hans familjs hus i Fjällbacka och allt är helt perfekt! Jag klippte tilloch med en hel gräsmatta med ett leende på läpparna och tuttar som fladdrade i vinden. Jag behövde verkligen röra på fläsket så jag såg det som ett gratis träningspass! Vad vi gjort resten av dagen kan ni ju se här! Hörs sen

 

Snabbt upp igen =)

Jag la mig platt fall!

Sen blev det sill lunch!

Och lite efterrätt! Nu ska vi spela volleyboll sen blir det skaldjur till middag efter det kommer två kompisar över för lite häng!

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ tre = 4