Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Black Friday!

IMG_1336

IMG_1341

Jag har checkat ut! tagit helg, tänt ljus och känner ett lyckorus i kroppen. Mannen kommer hem ikväll och livet är allmänt gott. Firar inte med vin utan med svarta naglar. Black Nails for black friday! Imorgon ska jag passa på att köpa klart alla mina julklappar när Frölunda Torg har rabatter typ överallt. Kikade in på deras hemsida och japp alla mina tilltänkta julklapps affärer har mellan typ 20-50 %.  Det borde ju innebära att jag kan köpa en massa mer till mig själv för pengarna jag ”sparar”  blir ju bara bättre och bättre det här! Kanske att jag hänger på låset imorgon, eller så tar jag eftermiddagen så jag och Wince kan kolla in när dom inviger julen. Ja så får det nog bli. Nää hörrni nu ska jag ta mitt sprudlande humör och kramas med sonen lite.

Vi hörs!!!

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

3 reaktioner på ”Black Friday!

  1. Jag har alltid lyssnat på mobilen men de senaste iaf 3-4 avsnittet har varit superdålig ljud :(
    Det låter som att ni pausar lite hela tiden också. Startar och stoppar liksom. Är det bara jag som påpekat ljudet ?

  2. Men oj har det vart så flera avsnitt för dig eller bara senaste? Lyssnar du från mobilen eller något annat?

  3. Hej!
    Varför är det så otroligt dåligt ljud på er pod ? Det går knappt att lyssna längre för det bara skorrar och ljudet försvinner
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ sex = 7