Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Blir inte riktigt som man tänkt sig.

Känns som att det är lättare att styra män än barn? har jag rätt? Idag skulle vi egentligen på Playdejt hemma hos E men Wince har vart lite hostig och ”svårandad” Så jag vågade inte bege mig någonstans. Han har fått sin astmamedicin nu och han känns lite bättre men inte helt 100. Andra gången jag avbokar vilket suger men men man kan inte styra allt. I övrigt så saknar jag Niclas nått så in i helvete mycket och jag hatar det här pendlandet. Men det är förhoppningsvis inte så länge kvar….

Här kommer bilder från i söndags. Han älskar sin nya gunga.

IMG_6641

IMG_6643

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio × 2 =