Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Borås djurpark.

IMG_6948

IMG_6956

IMG_6968

IMG_6978

IMG_6974

IMG_6998

IMG_6986

Alltså den här bilden är så rolig så jag dör. Jag skulle leka helyllemamma men det slutade i KATASTROF, jag snubblade och flög typ 3 meter och min papparazzi till lillebror fångade såklart det på bild. asså kolla minen, min mun är liksom som ett rumphål. Å hon i bakrunden hon ba : Åhhh nej det här kommer inte sluta bra. hahah

IMG_7001

IMG_7011

Hade en helhärlig dag på Borås djurpark idag. Jag, Niclas, Wince och lillebror var där och hängde i över 5 timmar. Kollade på djuren, käkade, lekte i lekparkerna och drack kaffe en perfekt dag helt enkelt. Bra ställe att ta med kidsen på för en dagstur. Vi betalade 520 kr för två vuxna (Wince gratis). Dock tyckte både Wince och Niclas bäst om Dinosaurie parken och min man hade ett leende på läpparna när han fick stå med dom stora plastdjuren. -Älskling det här är ball de, du vet ju att jag älskar dinosaurier och sånna stora djur, du vet jag kollar på det jätte ofta på Discovery. ja ba mmm hejdå! Nu är vi hemma och myser i soffan. Jag ska ta ett bad och sen sova. Himla skönt med en lugn helg efter veckans festligheter.

Puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

En reaktion på ”Borås djurpark.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio − = 3