Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Bra helg med sämre avslut.

IMG_9340

IMG_9339

IMG_9346

IMG_9351

 

Har haft en toppen helg med männen i mitt liv! Niclas, Wince, Pappa och lillebror! Vi har käkat god mat, pysslat i trädgården, druckit lite vin och bara hängt. Igår började vi även förberedelserna inför vår nya altan som vi ska bygga på baksidan så nu är allt måttat och ritat. Wince fick en elmoppe av sin morfar och han gasar runt som en tok här hemma det är så sjukt kul å se. Dock så har han blivit sjuk, natten har varit ett rent helvete och jag och Niclas är som två zoombies, han får ju sådana astmaproblem så fort han blir förkyld vilket gör att han hostar och får panik, skriker och allt blir en enda ond cirkel. Hoppas verkligen vi får komma till Astma läkaren snart, väntar på tid och det är ju sinnessjukt att det ska vara flera månaders kötid.

Två dagar på dagis hann vi med innan han blev dålig. När vänjer man sig vid dagisbacillerna egentligen?

Nää hörrni nu ska vi till svärföräldrarna på middag och ladda för ännu en vaken natt! Puss Och tack för alla fina mail och kommentarer om donationspodden! Dock är ju folk sjukt dåliga på att signa upp, jag menar jag får inte ens min familj att göra det, hur ska jag då tro att jag ska kunna få andra att göra det, har väl vart för optimistisk, men vi gjorde ju ett försök! LATMASKAR

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två + 6 =