Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Brännblåsorna

image

Jag nämnde ju att wince brände sig på plattan i söndags och jag tror han verkligen hade tur!! På en sekund fick det och tur var väl att plattan var avstängd så det var liksom eftervärmen han brände sig på!

image

Jag hade ju en salva hemma som hette typ first aid fire burn och jag tror den gjorde susen för det såg typ mycket värre ut i början! Ett tips att ha hemma ifall olyckan skulle vara framme!

image

Han har inte alls ont vilket jag trodde men det kanske blir värre när dom spricker!

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


5 − = två