Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Breakdance och häng.

Igår hade vi middag hemma hos oss, eller Robert och Frida hade middag hos oss och det var ju helt fantastiskt skönt att bara kunna luta sig tillbaka och titta på när dom lagade mat. Vi blev till slut ett helt gäng som satt och knaprade revben och njöt av lördagen. Niclas körde break battle med Olivia och förlorade vilket inte känns helt okej men vi får ta och öva lite mer här hemma på dansen. Wince däremot han har DET han shakear höfterna bättre än Shakira och hiphoppar snabbare än Petter jag blir rörd till tårar när han drar igång.

Idag mår man som man förtjänar, trött och sliten Wince sömnproblem blir bara Värre och Värre vilket gör att jag håller på att kollapsa. Jag kan inte köra 100 procent på helgerna när jag sover så dåligt på veckorna. Ne det får vara slut med det nu. Framöver så är det jag och sängen på helgerna. Inget vin, inga vänner bara sängen.

Nu måste jag koka kaffe innan jag somnar på stående fot! Arrivedaci

IMG_8150

 

IMG_8155

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 × = fyrtio