Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Bristningar och doftljus

Igår hände något jag faktiskt trodde jag skulle slippa då jag gjort lite efterforskning och fått reda på att verken mamma eller mormor fått några bristningar. Men icke. Jag tog mig en titt på mina nu enorma bröst och där var den. BRISTNINGEN! Herre min gud jag som smörjt mig med svindyra oljor varje dag sen typ v 2! Jag har masserat, knådat smörjt och hållit på som en dåre men det hjälper tydligen inte! Kan verka som ett ilandsproblem men jag är faktiskt lite smått upprörd över detta. Vad ska jag göra nu? finns det någon som har tips, någon mirakel kur eller liknande jag är beredd och redo för allt?? fast egentligen borde jag inte vara speciellt förvånad med tanke på att dom på fullt allvar lägger sig under knäna när jag släpper ut dom i friheten. Dom har växt något djävulskt och jag kan verkligen inte förstå hur jag ska få plats med ¨någon mjölk!!! bristningarna kommer övergå i spruckna bröst det kan jag nästan lova! tji fick man för att man stoppade in lite silikon för ett par år sedan! Jaja i det stora hela så spelar det kanske ingen roll. Huvudsaken är att mitt lilla troll kommer ut frisk skön å kry. MEN bristningen irriterar mig det ska jag inte sticka under stol med!

Status i övrigt: befinner mig i soffan efter att ha storstädat lägenheten och tänt alldeles för många doftljus så nu ligger jag här i ett virrvarr av dofter, det är någon blandning av clean cotton, ocean blue och melon! blandningen vart ingen vidare bra då det istället osar 80-tals wunderbaum vilket ger mig huvudvärk! Regnet smattrar mysigt. Niclas spelar fotbollsmatch och jag ska ligga här tills jag ska förberade middagen! Blir en lugn hemmakväll and i love it!!!

 

Hallen inget doftljus alls! tack gode gud.

Vardagsrum, här inne kan vi känna en doft av ocean blue och mango

Köket är gammalt och ska ut om ett par veckor och här kan man  känna en fin doft från diskmaskinen som borde bytts ut 1984 blandat med vanilj.

Här har vi en enhetlig doft iform av clean cotton.

Ocean blue rakt av!

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


ett − 1 =