Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Budget renovering.

Som ni vet så skulle vi ju blåsa ut hela badrummet och gör allt nytt. Men med lite eftertanke och en ide om ett eventuellt nytt och stort badrum på nedreplan så beslutade vi oss för att enbart göra en snabbare uppfräschning. Och för under 4000:- kr hände det väldigt mycket. Det vi gjort är att

1. Måla om kaklet med kakelfärg.

2. Måla om väggarna.

3. Fräscha upp lister element och skåp.

4. Spraya alla knoppar etc i guld/mässing färg.

5. köpa speglar.

IMG_7063

Har lite dåligt med bilder på hur det var före men sån här färg hade väggarna.

IMG_7199

Vi började med att rengöra kaklet och sedan måla det med speciell kakelfärg. ganska trögflytande och svår men man får kläm på det till slut.

IMG_7198

Från början var tanken att även byta badkar och handfat etc men vi tyckte det blev rätt coolt när allt var klart så det får stanna kvar ett tag till.

kakelfärg

Såhär blev det när vi målat klart.

måla badrum

Jag sprayade alla krokar etc med guldfärg.

IMG_7606

spraya krokar

IMG_7594

IMG_7603

Sen är det fortfarande ett gammalt badrum som kommer behöva renoveras under tid men just nu blev det här toppen för oss. Tänk vad mycket man kan göra med lite färg och en pensel. =)

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

2 reaktioner på ”Budget renovering.

  1. Hej Åsa!! Ja men eller hur ska bli jätte kul med en liten lillasyster :) kan tänka mig att hon kommer få problem med dejtandet haha tack vad snäll du är h en fin fredag kram på dig

  2. Åååhhh så roligt att ni ska få en tjej!! Är själv lillasyster till en två år äldre bror, bästa:) Alltid ett fint överbeskyddande sätt från honom, inte vilka killar som helst man fick bli kär i;) Privatchaufför fick man också när han tagit körkort;) Och även världens bästa kompis länge. Men du ärligt talat, du skulle passa som inredare! Du har talang och öga för det, badrummet blev verkligen fint. Kul och tack för enkla men bra tips! Just det, vilka jättfina namn! Du måste ju berätta vilka ni valt mellan:) Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


fyra + = 8