Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Chark heaven.

IMG_0419

IMG_0423

IMG_0420

IMG_0426

Men hallå världens smartaste lösning! Ni som vart med här ett tag vet ju  hur mycket jag ÄLSKAR charkisar. Alltså jag skulle kunna leva på det och nu har jag hittat grejen här ska ni höra! (läsa) Man bara klickar in på delikatessboxen.se och sen klickar man hem sin lilla låda med wunderbara grejer. Vet ni va det bästa är? ja förutom att man slipper köa i charkdisken bland alla 5 miljoner människor. Att man hittar nya guldkorn, jag är i alla fall sån att jag alltid tar samma grejer när jag står där bakom disken och då vet jag ju inte vad jag går miste om, som igår tex då åt jag den godaste osten jag någonsin stoppat i min mun! Jag fick tårar i ögonen av den svettiga rackaren som låg där och väntade på mig.  Inte nog med det här jag kom också på att det är den perfekta presenten att ge bort till någon. Ja nu blir det ju tight med tid till morsdag men fatta grejen det är ju perfekt, några snabba klick och grejerna är på G.

I am in heaven!

Nu ska jag korka upp skumpan sen bygger vi om hemmet till en restaurang, jag och mannen firar 3 år och eftersom Wince blev sjuk så fick vi ändra våra planer kan man inte gå på restaurang då får man ta den till hemmet helt enkelt!

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två − = 1