Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Converse.

IMG_6411

Tänk när min lilla kille springer runt i dom här.

Nu känns det inte allt för långt bort, han älskar att ”vara ute och gå” och försöker ställa sig upp hela tiden, dock så lyckas han ju aldrig men ändå han försöker och jag är ju som vanligt löjligt nöjd över min perfekta unge. Idag får vi Sthlms besök och det ska bli hur mysigt som helst. Först ska jag bara måla lite staket. Vill få klart allt till inflyttningsfesten nästa helg PUSS

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två + 7 =