Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Dagens trötta soon to be mum

Vågen visar nu 16 kg plus och det är segt och tungt som bara den! ge mig nu KRAFT att orka sista tiden! Jag vill träffa dig nuuuuu, är sjukt redo att föda, är inte ens rädd längre!  SÅDETSÅÅ!!

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

En reaktion på ”Dagens trötta soon to be mum
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 × sju =