Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Dålig hållning och ryggproblem.

IMG_7016

IMG_7018

 

 

IMG_7017

Kolla här på min nya fantastiska pryl. Vapenhölster tänker ni men där har ni fel för det är min nya stödgrej som ska ge mig bättre hållning och en smärtfri rygg. Ganska kaxigt att lova det när jag bara betalat 250 pix men vi får väl se hur det blir med det där. Hur som helst så har den små magnet kulor i ryggen och den drar liksom bak axlarna vilket är toppen för mig då jag automatiskt skjuter fram mina. Ska bli mycket spännande och se om det hjälper. Någon som provat ngt liknande eller är jag den enda som går på sånt här trams?

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

4 reaktioner på ”Dålig hållning och ryggproblem.

  1. Ja men du har helt rätt Åsa det är förvånansvärt lätt och hjälpa sig själv med små enkla övningar. Men jag ska ge denna väst ett ärligt försök och sen återkommer jag med recenssion.

    Elin iknow snacka om billigt om det funkar. Återkommer som sagt med hur det funkar

    har det gott fina ni kraam

  2. låter som ett bra köp om det funkar! Billigare även massa massage-besök iallafall. Plus att det låter som att det skulle kunna funka :)

  3. Har inte provat, men låter onekligen bra! Skriv gärna hur du upplever den efter en vecka eller tre:) Håller tummarna att den är ett kap som fungerar. Det som hjälpt mig är motion och enkla ryggövningar i 5 min typ, 3-4 går i v, trodde knappt det var sant att det kunde vara så enkelt. Och sträcka ut ryggen med armarna hjälp ofta. Hoppas augusti totalt megachockar oss alla med strålande sol och värme! 😉
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


× 9 = fyrtio fem