Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Dålig service men glad kille.

IMG_7189

IMG_7194

IMG_7197

Det var en lycklig kille som kom hem efter dagis idag. Ny sandlåda. Inhandlades på K-rauta i lördags. Så tråkigt när man handlar grejer och servicen är urusel, Ingen hade tid att hjälpa till, och när Niclas frågade en kille som packade upp varor om han kunde hjälpa honom så sa han bara nää, jag håller på och packar upp. Ingen i hela varuhuset kunde följa med honom och leta upp rätt produkt så till slut fick han gå till disken och be dom beställa den på nätet för att kunna få hjälp helt sjukt. det tog honom ca 40 min att få hjälp. SUCK.

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


9 + = tretton