Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Datenight

IMG_0994

IMG_1004

IMG_1008

Får jag välja på favorit aktivitet på kvällskvisten så är det den här typen som står högst upp på min önskelista. Champagne, tryffelsalami och pyjamas. Kan det bli bättre? Igår var det det som stod på schemat och det var gött minsann.

Idag är vi duktiga här hemma i kannis, tar ut utemöblerna och fixar lite i trädgården, jag smet dock in nu och hoppas inte jag blir upptäckt än på ett tag. Njuter av en koppkaffe i ett tyst hus, ganska skönt =) Hoppas ni haft en fin påsk. Hörs senare Puss

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


sex × = 12