Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Datenight with Michael Buble

Har haft en magisk söndag med middag på Lo Scudettos bakficka som har sthlms bästa service och riktigt god mat, lite rödvin hångel och Michael Buble i globen, slå den om ni kan. Michael var så himla bra rolig, charmig och sjöng som en liten gud!!! Jag skrattade grät och blev om än mer förälskad i min man

Tack för en fantastik kväll N!!

001

012

002

 

 

014021

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


nio − 3 =