Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Dejt med mr iPhone

igår la vi barnen lite tidigare än vanligt och tog oss en bättre chark!! Inga telefoner var regeln men det gick ju sisådär för mr married-to-work-Wejrot

image

image

Den parman som ligger där den var to die for!

image

Tryffel massa ostar och gott vin!

image

image

Nu ska jag hinka i mig kaffet och klä på mig och stökfian kläder! hÖRS

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 + åtta =