Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Dejtnight

Igår när Niclas kom hem från Stockholm så hade vi lite dejt, vi är rätt duktiga på det faktiskt och jag tror alla behöver ”dejta” sin partner oftare.

IMG_1632

Det är inte mycket som slår Pata Negra och tryffel salami!!!!

IMG_1634

Sen blev det oxfile med sallad, sparris och avokadoröra. Så enkelt men gott! Helgen blir i vanlig ordning lugn med lite kompis häng, middagar och förhoppningsvis lite sol. Nu ska jag och mina två marodörer se vad vi ska göra av dagen. Insåg precis att Wince bilbarnstol är i Niclas bil så vi är lite fast. Måste köpa en till! Påtal om det, ska man köra en framåtvänd då? tycker han är för jäkla lång för att sitta bakåtvänd stackarn sitter som en groda och tycker inte det är vidare bekvämt??

Ja ja trevlig fredag på er så hörs vi

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!

3 reaktioner på ”Dejtnight

  1. Åhh toppen tack för tipset:) podden har lite paus på obestämd tid men den kommer tillbaka stor kram på dig

  2. Vi köpte en britax twoway när dottern va i Vince ålder. Kändes onödigt o köpa en till bakåtvänd men ändå på gränsen till för tidigt o vända henne. Lillasyster ville byta från babyskydd o ta syrrans gamla stol så det skyndade på det hela med. Så ett tips o köpa en som gå o ha åt båda hållen. Skiljer ju em hel del i priset på framåtvänd o bakåtvänd med :)
    Ser himla gott ut med grill, hoppas solen vill titta fram i helgen så får det nog bli något liknande här. Ha en skön helg!! Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


8 + = femton