Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Det kliar.

IMG_5232

IMG_5233

IMG_5234

Nu vill jag verkligen bara sätta igång med Wince rum, jag bara skjuter och skjuter på det. Egentligen tycker jag det är allra roligast med barnrummen. Men det blir liksom aldrig prio. Kök, badrum etc hamnar alltid före vilket inte är konstigt. Men nu kör jag i alla fall. Ska klicka hem en tapet alternativt måla två väggar gråa. På tal om hans rum så är jag helt kär i dessa nya godingar från Miniroom.se kör även filten som överkast och det blir jätte fint! Skulle ju vilja klicka hem allt från deras webshop men tyvärr säger både mannen och kortet nej =) Man får ta det pö om pö och bla bla bla vilket ju är helt sant. MEN tråkigt! Nu ska jag jobba vidare och försöka få upp podden som krånglar sen hämta Lilleman och efter det blir det fix i trädgården! Puss!

 

IMG_5236

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


+ 5 = fjorton