Ett kolikbarns bekännelser. Mamma till två. Wince-13 och Bianca-Feline-16. Bor i Göteborg, gift med min prins. Passerar snart 30 sträcket . Skriver om det skitiga och det vackra, en blandning mellan himmel och jord, bajsblöjor varvas med inredning och relationsdilemman och sen så försöker jag som alla andra få ihop det där omtalade livspusslet. Världens svåraste pussel om ni frågar mig!!!!

Add Comment Register

Dinnertime.

IMG_7511

Förrätten i Fredags var Paolos fyllda tortellini som jag kokade i en sås gjord på vitt vin, lite mjölk, smör och charlottenlök sen hade jag parmaskinka som jag rostat i ugnen både under och över. Oväntat gott och enkelt faktiskt. perfekt förrätt om man är många.

IMG_7516

Till huvudrätt blev det en biffsallad thai style. Marinerade köttet i sesamdressing, thaisoya, korriander, citron, ingefära och chili i salladen hade jag paprika, tomat, rå champinjon, korriander, chili, romansallad, tomat, skidärtor, purjolök samt lite av marinaden jag hade till köttet, sen stekte jag på oxfilen, skivade den i tunna bitar och slängde i salladen. MYCKET GOTT.

 

Om LindaWejrot

29 år Ganska så nybliven Göteborgare bor tillsammans med min man Niclas och mina Barn Wince (3 år) Bianca 6 månader. är skriver jag om allt som rör mitt liv men mest om bajsblöjor, fina kläder och bergodalbanorna i mitt liv!!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


4 + = sju