Add Comment Register
Skaffa en egen blogg - Klicka här »     Logga in »     |     Diskutera i vårt forum     |     Hjälp med din blogg?     |     Senaste aktiviteter på minbebis.com:

#DONERAMERA

Ta en selfie när du skriver in dig #doneramera och sprid. Varje vecka dör någon i väntan på organ, organ som egentligen kanske hade funnits där men som går till spillo för att man inte registrerat sig.  

 

SNÄLLA HJÄLP OSS ATT DELA INLÄGGET! Jag ber sällan om någonting men nu gör jag det för att detta är viktigt för mig!

Vill ni veta mer om Sofia så gå in HÄR

 

 
Taggar: , ,

3

kommentarer på #DONERAMERA
  1. […] Klicka->här<- för att lyssna. Är så himla glad att den blev så bra! Tack Linda för en riktigt go pratstund och tack till både Tilda och Linda som vill ta upp ett så viktigt […]

  2. Elin skrev

    Stod på crosstrainern imorse på gymmet och lyssnade på avsnittet, visste inte om jag skulle le eller börja stortjuta när jag lyssnade. Det var nära att det föll en tår eller två! Så himla bra och även bra beskrivet- hela situationen! Jag blev stolt över mig själv att jag redan är donator och hoppas verkligen att fler blir det!!!! Har själv diabetes (typ1) och låg på intensiven när jag fick min sjudom, då den upptäcktes på ett märkligt sätt genom att jag blev medvetslös på ett flygplan från USA-England (där jag skulle mellanlanda). Känner igen att man gör allt för att komma där ifrån så fort som möjligt men är ändå SÅ tacksam för allt vad som görs där, även om det inte var i Sverige för min del så kan jag jämföra sjukvården som är sjukt bra i Sverige!
    Tack för ännu ett bra avsnitt! Ni är bäst! :)

  3. Hej elin! Tack för din kommentar :) härligt att du redan är donator! Nu hoppas vi bara på att få lite fler. Hoppas du mår bra med din diabetes:) stor kram å tack än en gång för dina ord


Kommentera


− fem = 4